Cuerda Compes, María CristinaSánchez López, IGil Martínez CMartínez Viveros MVelasco CCevallos Peñafiel VMaíz Jiménez MGonzalo IGonzález-Sánchez VRamos Carraasco ADíaz Guardiola PMarcuello Foncillas CSampedro-Núñez MAMorato Martínez MGalicia IModroño Móstoles NBlanca Marttínez-Barbeito MMoya Reyes LNavea Aguilera CArhip, LDel Olmo García DHuelves Delgado MCáncer-Minchot EPastor García MPelegrina-Cortés BOlivar Roldan JMaichle SMolina Bahena BGarcía Vázquez NAtienza EHoyas Rodríguez IAmengual Galbarte AMorales AValero Zanuy MMatía-Martín PKnott CAgrifoglio Rotaeche AOrtiz AGómez Montes MRamírez Ortiz MRuiz Aguado MPalma Milla SMontoya Alavarez TSanz Martínez ERodríguez de Codesal MQuesada Bellver BAceituno SPérez-Sádaba FJAlvarez-hernández J2024-02-022024-02-022021-11-190261-561410.1016/j.clnu.2021.11.017https://hdl.handle.net/20.500.14352/98199engAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalhttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/Impact of COVID-19 in nutritional and functional status of survivors admitted in intensive care units during the first outbreak. Preliminary results of the NUTRICOVID studyjournal articlehttps://www-sciencedirect-com.bucm.idm.oclc.org/journal/clinical-nutrition/vol/41/issue/12open accessEnfermedad por coronavirus (COVID-19)Cuidados intensivosTerapia nutricionalMalnutriciónEstado funcionalCalidad de vida relacionada con la saludCiencias Biomédicas32 Ciencias Médicas